ABOUT INTUITIVA

Intuitiva is Sarie Heemskerk (1983). En dat ben ik dus, aangenaam.

Toen ik zestien was overleed mijn moeder. Ik kon destijds moeilijk een passende begeleiding vinden wat mijn drijfveer is geweest om anderen dit wél te kunnen bieden. Ik ben mijzelf gaan richten op het inzetten van creativiteit om mensen te verbinden en in beweging te krijgen.

Ik heb een grote liefde voor beeld wat mij heeft aangezet tot een studie autonoom beeldende kunst aan de HKU. Ik miste hierin het sociale stuk en ben daarom de opleiding creatieve therapie beeldend gaan doen en heb deze afgerond aan de HU. Mijn opleiding tot reader en healer heb ik afgerond bij Intuitieve Opleidingen.

Ik ben ook jarenlang op vrijwillige basis actief geweest bij het Landelijk Steunpunt Rouw, waar ik bij het Rouwzorgloket mensen begeleidde met hun verlies. Daarnaast heb ik mij ruim 5,5 jaar ingezet voor mijn vak van beeldend vaktherapeut als bestuurslid PR & communicatie bij de Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapieen versterk ik de PR commissie van de Nederlandse Vereniging voor groepdynamica en groepspsychotherapie.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dat is zeker waar. Ik heb dit gezegde omgedraaid tot dat wat misschien wel het motto is van Intuitiva: ‘less talk, more art’. Beeldend werken is wat mij betreft één van de beste manieren om contact te maken. Met Intuitiva hoop ik deze overtuiging ook aan anderen over te brengen en mensen en bedrijven te kunnen helpen met dat waar ze in het dagelijkse, drukke leven mee worstelen. Ik wil jou helpen bij het inzetten van je creativiteit en zorgen dat jij jouw eigen pad weer bewandelt.